Review Designs nya websida lanserad!

mars 9, 2010

Nu har Review Design ett nytt ansikte mot världen, och en blogg med tankar om allt som kopplar design till affärsnytta.

reviewdesign.se finns tydliga beskrivningar av Review Designs tjänster och vilken nytta vi levererar till våra kunder.
Design blir allt viktigare – Vårt samhälle är mångfasetterat, och ny teknik för världen allt närmare samman. Det krävs allt mer av tydlighet och karaktär för att ett företag ska finna sin marknad och uppskattning för det man gör. Det är därför som det egentligen inte finns någon bra eller dålig design – det finns bara rätt eller fel design för varje given avsändare och mottagare. Rätt design är aldrig ett utanpåverk – den är djupt rotad där företagets hjärta sitter.

Design kommunicerar varumärkets kärna

Här på bloggen kommer det att handla om design och designplanering i praktiken. Läs mer om designstrategi, design management, och hur man planerar och skapar målsättningar för företagets designinsatser innan man låter en designer börja skapa! Välkommen till nya Review Design!

Comments are closed.