Design säljer tekniska innovationer

augusti 12, 2010

Det lilla svenska utvecklingsföretaget Bag-in-Box Innovations har patenterat tre lösningar för vinpaketeringsindustrin. Inför en branschmässa tog Review Design fram säljande visualiseringar av produktinnovationerna.

Innovationerna är bla. helt ny teknik för att förenkla servering av lådvin. Review Designs bilder får de nya lösningarna att framstå som färdiga produkter och gör kundnyttan lätt att förstå. Review Design har också stöttat utvecklingsarbetet med designrådgivning och fördjupad förståelse för slutkundernas upplevelse.

Efter mässan har fyrtifem (45) företag kontaktat Bag-in-Box Innovations, för att förhandla om licensavtal eller andra samarbeten.

”Det här känns väldigt bra”, säger Carlos de la Fé på Bag-in-Box Innovations. ”Jag förhandlar direkt med ledningen i stora företag, och de säger att de uppfattar oss som mycket mer professionella än våra konkurrenter. Review Designs material hjälper oss presentera vårt erbjudande så att alla förstår värdet, och det har gjorts med mycket små insatser.”

visualization of bag-in-box innovation

Comments are closed.