Review Design föreläser på Konstfack och KTH

augusti 30, 2010

Review Design håller för tredje året i designstrategi, presentationsteknik och konceptvisualisering för design och produktutvecklingsprogrammet på KTH.

”Utvecklingen har gått snabbt mot en väsentligt högre nivå på projektresultaten, och nu tar vi det ännu ett steg”, säger Martin Sjöman. ”Jag ser det som viktigt att ge KTH:s studenter förutsättningar att bli insatta designköpare, med en djupare förståelse för hur design kan bygga varumärken, stödja marknadsföringen, och driva fram innovationer. konceptvisualisering och presentationsteknik är också viktiga verktyg för att sälja idéer både internt och externt.”I år ansvarar Review också för kursen Designmetodik på Konstfack, tillsammans med design och kommunikationsbyrån True Creative, och gästföreläsare från bla. Ergonomidesign, Syntes Designstudio, och Idesign. Målet är att låta studenterna använda designprocessen som verktyg för både koncept- och affärsutveckling.

 

Comments are closed.